Frequently asked questions

Miről szól a játék?


Az ALDI és a ROKSH által meghirdetett Kutya- Cica Szépség- és Hasonmásverseny lényege, hogy a jelentkezők beküldhetnek 1-1 képet a kedvencükről illetve a Hasonmásversenyre nevezve egy közös gazdi és kiskedvenc képet várunk. A képeket a Kutya-Cica Szépségversenyre a https://www.bevasarlas.roksh.com/nevezes-egyeni oldalon, a Hasonmás versenyre pedig a https://www.bevasarlas.roksh.com/nevezes-hasonmasok oldalon keresztül lehet feltölteni és ezáltal a versenyre benevezni. A nevezéshez ki kell töltened az összes kötelező mezőt. A feltöltés után a kedvenced fotója rögtön megjelenik a Beauty illetve a Hasonmás oldalunkon. A felöltés után visszaigazoló emailt is küldünk a megadott email címre.
Hogyan oszthatom meg ismerőseimnek a kedvencem fotóját?


A verseny főoldalain (Beauty és Hasonmás) a feltöltés után rögtön megjelenik a kedvenced "kártyája", rajta a fotóval, a Te fotóddal (opcionális) és a Te és a kedvenced nevével. A kártya alján található gombra kattintva eljutsz a kedvenced dedikált aloldalához (pl. https://www.bevasarlas.roksh.com/kutya-cica-szepsegverseny/a268c1de-c453-4b62-96af-f8878bb62402). Az aloldalon megtalálod a szívet, ami alatt a szám azt jelzi, hogy hányan lájkolták eddig a képet. Jobbra fenn pedig van egy Facebook megosztó gomb is, erre kattintva tudod könnyen az aloldalt a Facebookon ismerőseidnek, barátaidnak megosztani.
Hogyan kaphatok ajándék jutifalatot?


Gyere a ROKSH.com-ra és rendeld házhoz a bevásárlást! Most, a készlet erejéig a ROKSH rendelésedhez Pedigree illetve Whiskas márkájú ajándék jutifalatokat kapsz. A rendelés megjegyzésébe írd be a ROKSHKutya vagy ROKSHCica kódot.
Hogyan állapítódik megy a nyertesek személye?


A Kutya- Cica Szépség- és Hasonmásverseny oldalain lehetőség van a képekre szavazni a ,,szív" gomb megnyomásával. Akik a játék végéig a különböző kategóriákban (Kutya Szépség, Cica Szépség és Hasonmásverseny) a legtöbb szavazatot kapják, megnyerik a nyeremények egyikét. A verseny végén kihirdetésre kerül, hogy kik kapták a legtöbb szavazatot a kedvenceik képére és kik nyerik a kategóriánként az első három díjat illetve a Blaupunkt különdíjat.
Nem találom a kérdésemre a választ!


Ebben az esetben kérlek írj nekünk chaten, a bal alsó sarokban található chat ikonra kattintva, vagy e-mailt, az alábbi címre: support@roksh.com
Mik a nyeremények?


A nyertesekre értékes ALDI, Pedigree, Whiskas és Blaupunkt nyeremények várnak. A nyeremények pontos listáját itt találod: https://www.bevasarlas.roksh.com/nyeremenyek
Meddig tudok jelentkezni és mikor lesz az eredményhirdetés?


Képet a kedvencedről 2021. március 3-tól március 24. 24:00 óráig tudsz feltölteni. A nyerteseket a játék lezárása után emailben értesítjük, a megadott elérhetőségek útján.
Hogyan töltsek fel képet?


Nevezésenként 1 képet tudsz feltölteni kedvencedről. Ha több állatot is szeretnél nevezni párhuzamosan, azt is megteheted külön-külön feltöltéssel. A feltöltő felületek (BEAUTY nevezés illetve HASONMÁS nevezés) megnyitása után írd be a neved, az emailcímed, a kedvenc nevét és maximum 40 szóban mutasd be a kutyust vagy cicust. Ezután nyomd meg Beauty nevezésnél a Kutya/Cica képének kiválasztása + vagy hasonmás nevezésnél a Közös kép kiválasztása + gombot. Mobiltelefonon opciót kapsz, hogy megnyisd a kamera alkalmazást - hogy új képet készíthess kedvencedről, ha úgy kívánod - vagy a mentett képek között tallózz. Ha feltöltődött a kép, a képfile neve megjelenik a feltöltés gomb alatt. Ugyanezt ismételd meg a saját fotód (opcionális) feltöltéséhez. Ezután jelöld be a jelölőnégyzetet, miszerint "Megértettem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót és a Játékszabályzatot". Végül nyomj a Küldés gombra. Ekkor kis türelmet kérünk, amíg minden feltöltődik a rendszerünkbe (a feltöltési idő nagyban függ a kép méretétől illetve az interneted sebességétől is), várj addig, míg átirányítódsz a nevezésed megköszönő oldalra, ezzel a feltöltésed sikeres volt.

© 2021 by doOgle designs.